top of page

Välkommen till Barken Lodge

Välkommen till Barken Lodge - en mångsidig destination där natur och komfort möts. Vi erbjuder en unik hotellupplevelse med enastående sjöutsikt och bekväma rum som passar alla resenärers behov. Vår moderna konferensanläggning är utrustad med all den teknik som behövs för framgångsrika möten och evenemang. För de som längtar efter äventyr i naturen erbjuder vår campingplats ett naturskönt boende med tillgång till alla bekvämligheter. Och inte minst, vår restaurang erbjuder en härlig kulinarisk resa med lokala smaker och välsmakande rätter. Välkommen till Barken Lodge, där vi strävar efter att göra din vistelse minnesvärd och behaglig i alla avseenden.

Drönarbild från vattnet, utsikt över hotellet och rummen
villa gladtjärn blir barken lodge

Välkommen till Barken Lodge - tidigare känd som Villa Gladtjärn! Med ett nytt namn och en omfattande renovering är vi nu redo att välkomna dig till nya äventyr i vår fantastiska anläggning. Här kan du fortfarande njuta av samma natursköna omgivningar, vackra sjöutsikt och förstklassiga bekvämligheter som tidigare. Vi är stolta över vår förvandling till Barken Lodge och ser fram emot att göra din vistelse oförglömlig. Välkommen till vår nya era av kvalitet och komfort vid sjön Norra Barken!

"För din totala upplevelse vid varje tillfälle"

Smedjebacken:
där historia möter natur!

Smedjebacken, beläget i södra Dalarna, är en liten pärla med stor historia. Namnet hintar om dess rika järnbrukshistoria från 1600-talet. Idag är Smedjebacken en charmig blandning av historiskt arv och naturskönhet, där gamla byggnader möter frodiga skogar och klara sjöar. På Barken Lodge, bara en stenkast från Smedjebacken, får du uppleva både historiens vingslag och Dalarnas natursköna landskap. Välkommen till oss!

Drönarbild över Smedjebacken och sjön Barken
bottom of page