top of page

Välkommen till Barken Lodge

Upptäck Barken Lodge - din perfekta plats för en avkopplande och minnesvärd hotellvistelse. Vårt charmiga hotell beläget vid sjön Norra Barken erbjuder enastående sjöutsikt och bekväma rum för att garantera en lugn och avkopplande vistelse. Med olika rumstyper att välja mellan, möjlighet att hyra bastu och kanoter, kommer du att känna dig väl omhändertagen under din tid hos oss. Utforska den vackra naturen runt omkring, njut av spännande dryckesprovningar eller bara koppla av i våra gemensamma utrymmen. Välkommen till Barken Lodge - ditt hem hemifrån.

czNmcy1wcml2YXRlL3Jhd3BpeGVsX2ltYWdlcy93ZWJzaXRlX2NvbnRlbnQvbHIvMzg0LWZlbGl4LW1nLTUwMzYuan

Bo bekvämt i våra rum och sviter

Välkommen till Barken Lodge, där vi erbjuder bekväma rum och sviter för att göra din hotellvistelse så behaglig som möjligt. Vi har olika typer av rum att välja mellan för att passa olika behov och preferenser. 

Våra familjerum är utrustade med två enkelsängar, som kan användas separat eller sättas ihop som en dubbelsäng, vilket gör dem idealiska för par, vänner eller familjer.

I våra standardrum finns två enkelsängar som är sammanställda. För mer utrymme erbjuder vi minisviter, utrustade likt standardrum men med tillägget av två bäddfotöljer. Självklart finns även tillgänglighetsanpassade rum för gäster med funktionsnedsättning. Alla våra rum har en fantastisk sjöutsikt och är utformade för att ge dig en avkopplande och bekväm vistelse.

1S5A5939.jpg
DJI_0216-Enhanced-NR.jpg

Utsikt över sjön och natursköna områden

På Barken Lodge kan du njuta av en fantastisk utsikt över sjön och omgivande natursköna områden från ditt hotellrum. Varje rum har sjöutsikt, vilket ger en lugn och fridfull atmosfär under din vistelse. Vakna upp till det vackra landskapet och njut av den naturliga skönheten precis utanför ditt fönster. 

"För din totala upplevelse vid varje tillfälle"

Faciliteter och bekvämligheter

Vi strävar efter att göra din vistelse på Barken Lodge så bekväm som möjligt. Våra hotellrum är utrustade med moderna bekvämligheter för att tillgodose dina behov. Vårt mål är att ge dig en hemtrevlig känsla och se till att du har allt du behöver för en avkopplande och bekväm vistelse.

1C0A5978-Enhanced-NR.jpg
1S5A6555.jpg

En komplett hotellvistelse

På Barken Lodge strävar vi efter att erbjuda en helhetsupplevelse för våra hotellgäster. Utöver bekväma rum och fantastisk sjöutsikt har vi ett antal extra tjänster och tillägg som kan göra din hotellvistelse ännu mer minnesvärd. Koppla av och varva ner i vår bastu, där du kan njuta av värmen och lugnet.

 

För de som vill utforska sjön erbjuder vi möjligheten att hyra stand-up paddle boards (sups) och kanoter för att upptäcka omgivningarna på ett aktivt sätt. Vill du fördjupa din kunskap om drycker och provningar? Våra kunniga sommelierer leder spännande dryckesprovningar där du får lära dig mer om olika drycker, deras ursprung och smakprofiler.

Intresserad av att bli avtalskund hos oss?

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt företags behov. På Barken Lodge strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa servicen och upplevelsen för alla våra gäster.

bottom of page