top of page

En rolig dag tillsammans

Oavsett om du är intresserad av spännande utomhusaktiviteter, roliga tävlingar, kreativa workshops, eller en lärorik dryckesprovning har vi något som passar just er grupp.

patterns-03.png

Dryckesprovning

För vin- och spritintresserade erbjuder Barken Lodge spännande och lärorika dryckesprovningar med vår kunniga sommelier Johan Skoglund. Han tar dig med på en resa genom olika dryckesarter, deras ursprung och smakprofiler.

Johan anpassar provningen efter deltagarnas kunskapsnivå. Oavsett om ni är nybörjare eller erfaren, kommer ni att njuta av denna lärorika och smakfulla upplevelse. Vilken dryck som testas, ja det väljer ni.

Ta med din familj, vänner eller kollegor och låt Johan guida er genom en spännande dryckesprovning. Kontakta oss idag för att boka er plats och få en inblick i vinets och dryckernas värld. Välkommen till Barken Lodge för en minnesvärd provningsupplevelse!

Gruppaktiviteter

Oavsett om du är intresserad av spännande utomhusaktiviteter, roliga tävlingar, kreativa workshops, eller en lärorik dryckesprovning har vi något som passar just er grupp.

Skoggsjö och skog

Promenera

Alldeles i området runt Barken Lodge finns flera härliga promenadstråk i skogsmiljö. Om du vill kan vi packa ryggsäck och termos med kaffe till er promenad.

Kvinna på brygga

Basta

Vid strandkanten finner du vår bastu med vacker sjöutsikt, lounge och brygga. Beställ enkelt dryck och snacks via appen Happy Order för servering nere vid bastun. 

Umgås

Efter en dags konferens finns flera roliga aktiviteter att kombinera er trip med. Stärka sammanhållningen i gruppen eller helt enkelt ha kul tillsammans! Läs mer nedan.

Händer på trä, gruppaktivitet

Upplev

Hyr kanot, ta ett dopp i sjön eller kallbada under vinterhalvåret. Sjön Södra Barken erbjuder inte bara vacker utsikt utan även härliga naturupplevelser.

Paddla kanot
"Direkt när vi såg att Johan & Maria öppnat nytt visste vi att det är till Barken Lodge och Smedjebacken nästa konferensresa får bokas. De levererar alltid service i toppklass och god, vällagad husman. Vi har redan bokat in tre tillfällen i höst och vinter, vi vet att vi kommer bli nöjda. Vi ses!"

Ulrika

Några frågor?

Eller är du kanske övertygad? Varsågod att kontakta oss så ser vi till att svara så fort vi kan. Välkommen till oss på Barken Lodge!

bottom of page