top of page

Camping i Smedjebacken

Välkommen till Barken Lodge Camping, tidigare Gladtjärn Camping, en idyllisk tillflyktsort belägen vid sjön Norra Barken. Här kan du njuta av naturens lugn och skönhet, bara ett stenkast från Barken Lodge och alla dess faciliteter.

Vi är stolta över att många av våra gäster väljer att återvända till oss år efter år. Välkommen att uppleva Barken Lodge Camping - en naturnära mysig camping i södra Dalarna.

All bokning sker via info@barkenlodge.se.

czNmcy1wcml2YXRlL3Jhd3BpeGVsX2ltYWdlcy93ZWJzaXRlX2NvbnRlbnQvbHIvMzg0LWZlbGl4LW1nLTUwMzYuan

Utomhusäventyr för alla åldrar

Vår campingplats erbjuder en mysig bas för alla dina utomhusäventyr. Oavsett om du vill fiska i sjön, vandra längs kommunens vandringsleder, besöka frisbeegolfbana i närheten, eller bara uppleva naturens lugn, är Barken Lodge Camping den perfekta platsen att börja. För de som föredrar att anlända via vatten, erbjuder Barken Lodge möjligheten att anlända med båt, kanot eller kajak.

czNmcy1wcml2YXRlL3Jhd3BpeGVsX2ltYWdlcy93ZWJzaXRlX2NvbnRlbnQvbHIvNDE5LWphY2thbnN0ZXktcnAtan

Campingplatser

På Barken Lodge Camping finns det gott om bekvämligheter för att göra din vistelse så behaglig som möjligt. Med 84 husvagnsplatser och generösa tältplatser kan du njuta av den vackra naturen året runt. Våra campingplatser är anpassade för olika behov, inklusive elanslutning för husvagnar och tältplatser för de som föredrar en mer naturnära upplevelse. 

På Barken Lodge Camping finns det möjlighet att göra din campingupplevelse ännu mer minnesvärd. Du kan exempelvis hyra kanoter eller SUP-brädor för att utforska sjön eller boka bastutid och njuta av en skön bastubad.

Priserna för våra campingplatser varierar beroende på säsong och platstyp. För närvarande ligger priserna mellan 300 kr och 390 kr per dygn för campingplatser, medan tältplatser kostar 100 kr per person. Vi erbjuder också olika prisalternativ för långtidsvistelser, kvartalsvistelser, helår och mer. Vänligen kontakta oss för att få exakta priser och bokningsinformation.

Sensommaren är bäst i dalarna

Servicehus & information

På campingområdet kommer du att ha tillgång till ett välutrustat servicehus med rena och fräscha toaletter, duschar samt disk- och tvättmöjligheter. Vårt fullt utrustade kök ger dig möjlighet att laga dina egna måltider med lätthet. För att koppla av och värma upp kroppen efter en aktiv dag kan du njuta av vår bastu.

 

Sophanteringen på campingen är noggrant organiserad för att hålla området rent och snyggt. Var snäll och använd de angivna sopbehållarna för att hjälpa oss att upprätthålla en ren miljö. Dessutom finns det en latrintömningstation för husbilar och husvagnar.

Receptionen för campinggäster är bemannad för att underlätta din ankomst och vistelse. Vid ankomst betalar och anmäler du din ankomst i receptionen. Du kommer också att få en kod till bommen samt nyckel till servicehuset för din bekvämlighet.

Smedjebackens centrum ligger 7 km från Barken Lodge camping. Här hittar du matbutiker, caféer, pizzerior, klädaffärer, apotek, systembolag, vårdcentral och bibliotek. För att ta dig dit kan du enkelt boka transport genom receptionen på Barken Lodge (mot avgift) eller använda lokalbussen.

_DSF1683.jpg
_DSF1683.jpg
Boat in the Sea

Ta båten

Välkommen till gästhamnen i Barken Lodge! Lat N60°9 27.32 Long E15°30'38.31

Gästhamnsinformation: Att lägga till vid gästhamnen över dagen utan tillgång till servicehus är gratis. För tillgång till servicehus (kök, toalett & dusch) tar vi en avgift på 125 kr/person. Tvättstuga finns tillgänglig mot avgift. Avgifter betalas i receptionen på anläggningen. 

  • Färskvatten kan fyllas på vid gästhamnen alternativt i servicehuset

  • På anläggningen finns en restaurang med fullständiga rättigheter samt möjlighet till övernattning i hotellrum.

  • För den som vill utforska området mer finns möjlighet att hyra cyklar och kanoter (begränsat antal).

Boka campingplats idag!

Välkommen att uppleva Barken Lodge Camping

- en naturnära mysig camping i södra Dalarna.

bottom of page