top of page

Konferens hos Barken Lodge

Upptäck Barken Lodge i natursköna södra Dalarna, där sjön möter skogen. Här erbjuder vi inspirerande konferenslokaler, bekväma övernattningsmöjligheter och utsökt mat. Efter en dag av kreativa möten kan du njuta av en avkopplande promenad i naturen eller delta i en spännande dryckesprovning med vår sommelier Johan. Välkommen att boka din nästa konferens hos oss.

patterns-03.png
Bild på konferensrum

Naturnära möten, stora visioner!

Varje konferenslokal på Barken Lodge är utrustad med Wi-Fi, projektorer, ljudsystem, block, pennor och whiteboard. Vi kan också anpassa konferenslokalerna efter olika antal deltagare. Vi erbjuder även olika konferenspaket för att passa dina behov och preferenser.

Klicka på knappen för att läsa mer om våra konferenspaket, konferenslokaler och teknisk utrustning. Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt team till Barken Lodge för framgångsrika möten och inspirerande samarbeten i natursköna södra Dalarna.

Bild på hotellrum, sängarna i fokus

Sov gott i våra mysiga hotellrum!

På Barken Lodge erbjuder vi inte bara inspirerande konferenslokaler utan även bekväma hotellrum för en komplett konferensupplevelse. Våra nyrenoverade hotellrum är utformade för att ge dig en känsla av lugn och avkoppling efter en dag av produktiva möten. Alla rum har vacker sjöutsikt och närhet till naturen. 

Vi har olika typer av rum att välja mellan för att passa olika behov och preferenser. Våra familjerum är utrustade med två enkelsängar, som kan användas separat eller sättas ihop som en dubbelsäng, vilket gör dem idealiska för par, vänner eller familjer. I våra standardrum finns två enkelsängar som är sammanställda. För mer utrymme erbjuder vi minisviter, utrustade likt standardrum men med tillägget av två bäddfotöljer. Självklart finns även tillgänglighetsanpassade rum för gäster med funktionsnedsättning. 

När du väljer att boka en konferens med övernattning på Barken Lodge får du inte bara tillgång till våra moderna konferenslokaler, utan även möjlighet att njuta av våra gemensamma utrymmen. Koppla av i vår lounge eller utforska den natursköna trädgården. För de som föredrar en mer äventyrlig upplevelse kan vi erbjuda begränsade campingmöjligheter nära sjön.

Under din vistelse hos oss kommer du att ha tillgång till WiFi och gästparkering för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till en produktiv och avkopplande vistelse hos oss.

"För din totala upplevelse vid varje tillfälle"

Tom mage,
tomma idéer!

Kom ihåg, inga beslut ska tas på tom mage. På Barken Lodge tar vi mat på allvar. Vår köksmästare och teamet bakom vår restaurang serverar lantligt inspirerade rätter och himmelskt god fika. Vi använder de bästa råvarorna för att skapa utsökta rätter som kommer att tillfredsställa alla smaker, oavsett om det är en konferenslunch, förmiddagsfika eller en tre-rätters middag. På Barken Lodge, är maten inte bara en måltid - det är en del av upplevelsen.

Bild på gäst som tar sin tallrik med mat, fisk- & skaldjursgryta
Johan, sommelier hållar i provning

Mer än bara konferens

På Barken Lodge tror vi på att balansera arbete med avkoppling och inspiration. Efter en dag av produktiva möten kan du njuta av en lugnande promenad i den vackra naturen som omger oss. Vi erbjuder även spännande dryckesprovningar med vår kunniga sommelier Johan Skoglund, där du kan lära dig mer om olika viner och njuta av en unik vinupplevelse. Johan har en passion för vin och hans personliga favorit är champagne. Under provningen kommer du att få lära dig mer om olika viner, deras ursprung och smakprofiler. Detta är en utmärkt aktivitet för att avrunda en dag av produktiva möten, och kanske till och med hitta en ny favorit bland vinerna.

Intresserad av att bli avtalskund hos oss?

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt företags behov. På Barken Lodge strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa servicen och upplevelsen för alla våra gäster.

patterns-08
bottom of page